Familjen Gustavsson har haft förmånen att äga och förvalta fastigheten Eternellen 50 under 60 år, allt sedan ombyggnationen av huset på Drottninggatan och uppförandet av Djurgårdsgatan. Detta genomfördes 1955-56 av Wilhelm Gustavsson och äldste sonen Rune. 1994 övertogs fastigheten av yngste sonen Berthold och dennes son Stephan.

Då Stephan och sonen Rasmus numera önskar ha fokus på verksamheten i Skåne, har fastigheten varit ute till försäljning på marknaden.

Som ny ägare tillträdde den 7 maj Stadsform AB fastigheten, företaget leds av Martin Wiklund och Hadi Nosratlu. Vi vill önska Stadsform och alla våra hyresgäster LYCKA TILL! och hoppas på ett fortsatt gott och positivt samarbete mellan hyresvärd och gäst.

Samtidigt vill vi passa på att Tacka Lars-Ove Andersson som varit vår trogna och behjälpliga fastighetsskötare under många, många år. Inte fullt så många år har Thomas Widgren varit vår förvaltare på plats i Linköping, men även han har varit en ovärderlig hjälp för oss. Båda har fixat så att huset har varit mycket trivsamt och väl fungerande för oss och våra hyresgäster.

TACK Thomas o Lasse!